До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канікули тривають: 5 небанальних місць для відпочинку в Австрії

Поки зимовий сезон відпусток все ще триває, неодмінно варто відвідати країну, яку холод і сніг тільки прикрашають. Vogue.ua ділиться австрійськими містами, курортами і селами, які точно варті уваги цього сезону.

Інсбрук

Столиця Тіролю примітна не тільки гірськолижним курортом, а й історичним бекграундом, який підтверджують цікава архітектура і гарні місця. Головні пам'ятки цього австрійського місця: імператорський палац Ховбург, Тірольський державний музей і канатна дорога Нордкетте.

Зальцбург

Родина Моцарта, фортеця XI століття і Ноннбергське абатство. Зальцбург притягує, наче магніт, поціновувачів музичного мистецтва, а так само тих, кому цікаво вивчати відомі туристичні місця взимку адже саме в цю пору року такі напрямки можна досліджувати з нової сторони.

Штирія

Федеральний район в Австрії, відомий майже середземноморським кліматом, термальними джерелами і гірськими вершинами. Штирія чудова для активного туристичного відпочинку, так як достаток пам'яток обіцяє насичену програму. У топ обов'язкових для відвідування місць входять: середньовічне містечко Грац, базиліка Маріацелль, Адмонтське абатство.

Wildschönau (Вільдшенау)

Австрійська комуна розташувалася в особливо мальовничій частині країни, де головною і єдиною пам'яткою є природа, яка не може не захоплювати. Основна активність, доступна в Вільдшенау, пішохідний туризм і лижний спорт. Що потрібно побачити: каньйон Kundler Klamm.

Оберайхвальд

Оберайхвальд ідеальне місце для спокійного відпочинку, далеко від міської суєти. Тут гарантоване свіже альпійське повітря, відчуття зимової казки і обов'язкове для відвідування озеро Faaker See.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.