До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Храм спокою: як знайти себе в Kudadoo Maldives і нарешті розслабитися

Цей рік змінив наше життя кардинально, багато чого змусив переосмислити й відкрив головне — бути в злагоді із самим собою надзвичайно важливо. А присвятити час пошуку цього внутрішнього спокою й водночас подарувати очам неймовірну красу навколо можна в Kudadoo Maldives Private Island by Hurawalhi. Розповідаємо про це унікальне місце докладніше.

Резорт Kudadoo Maldives Private Island недарма називають храмом спокою, адже головна ідея цього місця — особистий простір для кожного гостя в поєднанні з розкішним відпочинком і бездоганним сервісом. Принцип роботи курорту Kudadoo побудований на філософії переосмислення волі. Це простір, де усамітнений відпочинок поєднується з невимушеними пригодами, оскільки готель докладає всіх зусиль, щоб запропонувати гостям що завгодно, коли завгодно, де завгодно. Персональні батлери доступні впродовж доби для втілення цього в реальність, забезпечуючи отримання незабутніх вражень у режимі 24/7.

Реклама

Kudadoo — це приватний острів, оточений мальовничою лагуною, домашнім рифом і білосніжними піщаними пляжами. Унікальний острів розтягнувся на 200 метрів завдовжки та 200 метрів завширшки. Особливе захоплення в гостей Kudadoo викликають резиденції, що розміщуються на воді. Вони називаються Ocean Residences і буквально ширяють над аквамариновими водами Індійського океану. Їх всього 13—15 вілл з однією спальнею (300 м2) та дві вілли з двома спальнями (380 м2).

У кожній резиденції є простора веранда, ванна, вітальня та власний басейн. "Ці резиденції — втілення тропічного шику із чистими лініями, приглушеними тонами й натуральними матеріалами, що використовувалися під час будівництва, які ідеально гармонізують з навколишньою природною великою рослинністю цього незайманого острова", — розповідають у Kudadoo, і це все хочеться побачити на власні очі.

<b>KUDADOO</b>

Ще одне місце притягання на курорті — The Retreat. Він охоплює кондиційований ресторан, бар, ігрову й переговорні кімнати, а також Sulha Spa з процедурними кабінетами, кімнатою з гімалайською сіллю, парнею, сауною, студією манікюру, великим відкритим басейном і терасою для прийняття сонячних ванн. Дах основної будівлі забезпечує достатню тінь, яка надає гостям можливість насолоджуватися краєвидами горизонту. Це найважливіша частина архітектурного рішення Kudadoo з дахом під ухилом, непомітними сонячними панелями на ній і природним освітленням. Символічно, що енергія, генерована дахом, освітлює життя під ним, і фактично острів перебуває на повному сонячному енергозабезпеченні.

Окремо варто розповісти про харчування на острові, яке максимально розкриває концепцію Kudadoo — "що завгодно, коли завгодно, де завгодно". Тут спеціально відмовилися від меню і все побудовано на вподобаннях гостей. Команда кухарів готує всі замовлені страви з найсвіжіших органічних продуктів, щоб їжа не тільки тішила, але й наповнювала організм корисними нутрієнтами. Зробити своє замовлення можна і в ресторані The Retreat, і на власній віллі, і на пляжі, а також вирушити в один з ресторанів сестринського курорту Hurawalhi — все це враховано у вартість проживання. Особлива гастрогордість — підводний ресторан, розміщений на глибині 5,8 метра. До речі, це найбільший підводний ресторан у світі, повністю створений зі скла. Вечеря в такому місці буде незабутньою, адже в цю мить можна спостерігати за зграями риб, що пропливають повз, і насолоджуватися спогляданням чудового коралового рифу. Також гості резорту можуть відвідати винний льох, доповнений сирною кімнатою, і бар з одним з найкращих краєвидів на Мальдівах.

Спа-відпочинок на Kudadoo Maldives — ще одна гордість курорту, за якою його шанувальники знову й знову повертаються на острів. Оздоровчий центр Kudadoo виходить за межі традиційного спа-центру, пропонуючи комплексний підхід, націлений на возз’єднання із самим собою, занурення в розслаблювальну атмосферу і внутрішню зміну гостей під час їхнього оздоровчого шляху. Пропонуючи продукти лінійки Living Ocean від Healing Earth, Sulha Spa продовжує тему переосмислення свободи, тож гості можуть насолодитися безоплатними фірмовими спа-процедурами на свій розсуд під час перебування на курорті. Спа охоплює першу на Мальдівах кімнату з гімалайською сіллю, парню, сауну, спортивний зал і процедурні кімнати з краєвидами на горизонт. І головне, спа-активності, так само як розваги й харчування, вже враховані у вартість туру, що дає змогу максимально розслабитися з моменту прибуття на острів і більше ні про що не переживати.

Прихильники активного відпочинку можуть скористатися падл-бордами, каяками, вейк-бордами, покататися на скутерах, водних лижах і катамарані, захопитися парасейлінгом і віндсерфінгом, а повправлятися в снорклінгу можна разом з біологом курорту, який заразом покаже безліч цікавих особливостей навколо атола Лавіяні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.