До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися в Парижі: Hôtel Barrière Le Fouquet's Paris

В інтер'єрах оновленого паризького готелю Hôtel Barrière Le Fouquet's Paris змішалися минуле і майбутнє з кінематографічним ефектом.

Hôtel Barrière Le Fouquet’s Paris

Стриманий фасад п'ятизіркового Le Fouquet's Paris, розміщеного на перетині авеню Георга V і Єлисейських Полів, оманливий. Будівля влаштована за канонами великого османського стилю і вражає своїм розмахом. Її перебудували і розширили за проєктом дизайнера Жака Гарсіа 2006 року – тепер зсередини вона нагадує знімальний майданчик Девіда Лінча. Наприклад, у ресторан Le Joy з внутрішнім двориком ведуть сходи, декоровані золотою парчею. Здається, що гостей там має зустрічати Дороті Валленс – героїня Ізабелли Росселліні з "Синього оксамиту".

Реклама
Hôtel Barrière Le Fouquet’s Paris

Замість неї персонал у чотири руки подає класичний французький сніданок, а коли сутеніє накриває вечерю від зіркового "мішленівського" шефа П'єра Ганьєра. Ще одна перлина Le Fouquet's Paris – бар, облаштований на даху. За паризькими мірками він закривається пізно (до першої години ночі) – туди варто заглянути, щоб випити келишок перед сном. На фасадній стіні над терасою горить червоний неоновий напис: It Was All a Dream. А тоді, коли засинаєш у просторому і незвично тихому для Парижа с'юті з видом на Єлисейські Поля, розумієш, що в Le Fouquet's Paris все так і є: не життя, а мрія.

<b>Hôtel Barrière Le Fouquet’s Paris</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.