До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 таємних пляжів Португалії

Португалія тільки стає популярним напрямком, нарешті дочекавшись перенасичення туристів пляжами Іспанії та Італії. Варто відвідати маловідомі колоритні португальські пляжі, які ось-ось наповняться відвідувачами, а поки там гуляє лише бриз Атлантичного океану.

Praia da Baleeira, округ Лейрія

Відокремлена бухта, загублена серед стрімких скель – ідеальне місце для тих, хто любить побути один. Пляж залишається диким через свій невеликий розмір і крутий спуск, що до нього веде. Неподалік можна подивитися знаменитий маяк мису Еспішель XVIII століття і церкву Носса-Сеньйора-ду-Кабо з двома дзвіницями, зведену 1701 року.

Реклама
Praia da Baleeira @visit_margem_sul
Praia do Carvalho, узбережжя Алгарве

На узбережжі Алгарве шумно в розпалі сезону, але бухта Praia do Carvalho ніколи не буває переповненою. Скелі сковують з усіх боків "золотий" піщаний пляж, а море за кольором нагадує сапфір. Доступ до пляжу – через тунель, що робить його ще більш унікальним. Сюди варто їхати під час відливу, щоб поніжитися на піску і досліджувати скелю, пронизану печерами. Під час приливу море дістає самих скель.

Praia do Carvalho @davidesamadello
Praia da Franquia, Коста Вісентіна

Praia da Franquia – тихий пляж на піщаних берегах річки Миру. Розташований якраз в тому місці, де вона впадає в Атлантичний океан. Річка широка, але пляж захищений від великих хвиль. По річці можна плисти на байдарках або вирушити на рибалку в старе село неподалік – Вілу-Нову-де-Мільфонтес.

Praia da Franquia @daniielarusso
Praia da Arrifana, Коста Вісентіна

Цей піщаний пляж захищений гігантськими скелями з усіх боків. Місце, обожнюване серфінгістами, порадує мальовничими хвилями. Ввечері по скелях пробігають останні промені західного сонця, що потопає в Атлантичному океані – видовище, заради якого сюди варто приїхати.

Praia da Arrifana @marrigjex
Ribeira das Tainhas, Сан-Мігел

Азорські острови, до складу яких входить Сан-Мігел, складаються з вулканів. Їх чорні піщані пляжі, каміння з природної пемзи (яка є застиглою піною лави) і кратерної лагуни нагадують про дике вулканічне минуле. Ribeira das Tainhas також є чорним пляжем, розташованим в крихітній бухті між порослими травою кручами. Затишний і, одночасно, дивовижний, він радий кожному гостю, адже вони з'являються тут не так часто.

Ribeira das Tainhas @ruimiguelrussasilva

Читайте також:

8 причин посетить Грецию прямо сейчас

25 фото, от которых на Ибицу хочется еще сильнее

Лучшие виллы на итальянских озерах

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.