До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володимир Зеленський з’явився на новій обкладинці журналу Time

З початку протистояння України у війні з росією все світове співтовариство долучилося до інформаційної боротьби. Головні міжнародні видання стали присвячувати обкладинки Україні, привертаючи увагу до ситуації, що склалася. На обкладинках впливових видань стали з’являтися: зображення українського прапора чи відтінки блакитного й жовтого, портрети українців, які постраждали від нападу російських загарбників, фото Володимира Зеленського та його важливі цитати про війну. Нині вийшла нова обкладинка травневого номера американського журналу Time, обличчям якої став Володимир Зеленський. Стаття про главу держави дістала назву "Всередині світу Зеленського". У квітні журналіст Саймон Шустер провів з президентом України два тижні, щоб подивитися, як він керує країною за поточних умов.

"Найважчі ночі, коли він лежить на своєму ліжку, у вухах виють сирени повітряної тривоги, а телефон усе ще дзижчить біля нього. На екрані його обличчя як привид у темряві, а очі сканують повідомлення, які він не мав можливості прочитати впродовж дня. Деякі від його дружини і дітей, багато від його радників, кілька від його військ, оточених у своїх бункерах, які знову й знову просять його дати більше зброї, щоби прорвати російську облогу", — почав свою розповідь журналіст.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.