До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українка Таню Муіньо зняла новий кліп для Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес представила кліп на трек Can’t get enough — режисеркою відео стала українка Таню Муіньо, яка вже встигла попрацювати із такими виконавцями, як Ленні Кравіц, Гаррі Стайлз, Кеті Перрі та The Weeknd. Can’t Get Enough є першим релізом з майбутнього дев’ятого студійного альбому Лопес This Is Me...Now, що вийде 16 лютого. Зокрема, того ж дня вийде фільм This Is Me...Now: A Love Story, в якому співачка приміряє весільну сукню авторства ще одного українця — Івана Фролова.

Нагадаємо, що прорив Муіньо на міжнародній сцені стався у 2019 році — завдяки саме Кеті Перрі. На той момент в активі Таню було кількадесят робіт для українських попвиконавців — зокрема відео "Кружит" та Vitamin D для Monatik і "Троль" для "Время и Стекло". "Якось мені на електронну пошту надійшов лист від американського агента Френка Боріна, він запропонував співпрацю, — розповідає режисерка. — Я спочатку подумала, що це якийсь жарт, тож не відповідала йому близько місяця". Непорозуміння з’ясували, і Таню полетіла до Сполучених Штатів. "Одразу потрапила у м’ясорубку, — розповідає вона. — Для цього проєкту довелося розробити вісім різних ідей, перш ніж мою пропозицію затвердили".

Реклама

Таню народилася в Одесі в сім’ї кубинця та українки. Коли їй було пів року, родина переїхала на батьківщину батька. "Про Кубу я пам’ятаю небагато — що там відкриті й доброзичливі люди і що моє дитинство було дуже вільним. Це було класне відчуття", — згадує вона. За сім років родина повернулася до Одеси. У розпал постперебудовних 1990-х батько, Роберт Муіньо, взявся за встановлення обладнання для супутникового телебачення — і Таню отримала доступ до магічного світу кабельних музичних каналів: "Я була справжньою дитиною MTV: приходила додому зі школи, робила домашнє завдання та безперервно дивилася кліпи". А тепер її кліпи дивиться світ — більше про історію Муіньо читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.