До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес обирає FROLOV у новому відео

Дизайнер Іван Фролов розпочинає 2024 рік дуже потужно: у сукні його авторства співачка Дженніфер Лопес виходить заміж у новому музичному відео, прем'єра якого відбудеться вже в середу 10 січня. Артистка виклала у себе в інстаграмі тізер кліпу Can't Get Enough, на кадрах якого можна розглянути фірмовий почерк українського дизайнера Івана Фролова — чуттєву білу сукню з вирізаними серцями. Цей трек стане першим у новому альбомі, до якого також вийде фільм під назвою This Is Me... Now, про який ми писали раніше.

Нагадаємо, що ця колекція називається "Пісня за піснею" — у ній Іван Фролов звертається до власних архівів та спогадів, бо якраз тоді бренд святкував 10-річний ювілей. Десять років досліджень і технологічних вдосконалень, рефлексії про актуальні події в Україні та важливість української культурної спадщини Фролов вклав у колекцію осіень-зима 2023/24, яка буквально створювалась у супроводі української ліричної пісні. До колекції увійшли архівні та знакові образи FROLOV: трикотажні светри з вишитим вручну пісенним рядком "Покохала я до болю", сукні-корсети, оздоблені кристалами Swarovski, та вишиті серця — впізнаваний символ бренду.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.