До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TVORCHI презентували новий іронічний трек "Вимкни телефон"

"Вимкни телефон" – новий трек українського гурту TVORCHI. Музиканти присвятили іронічний сингл телефонозалежності, та не від постійних новин, а від гарного життя в соціальних мережах.

Реклама

У новому гіті артисти поєднали гітарні ритми й легкий фанк з гаусом, що переносять слухачів у теплу ностальгію за такими тривіальними, буденними клопотами з колишнього життя, які нині повністю витіснили нові реалії. "Це історія хлопця, який на побаченні з дівчиною готовий дістати їй зірку з неба, а вона гортає стрічку в Instagram, не помічаючи його почуттів. В Instagram завжди гарна картинка, але в пісні ми закликаємо: вимкни телефон і живи реальним життям, а не цифровим. Тепер це особливо актуально ще й через те, що береже власні нерви", – коментують TVORCHI.

TVORCHI

Уперше свій трек "Вимкни телефон" гурт виконав наживо незадовго до офіційного релізу – під час свого благодійного сольного шоу ROAD у Львові. "Не псуй моменту, благаю! Вимкни телефон", – співають TVORCHI та пропонують слухачам відкласти ґаджети хоча б на хвилину та знайти щось хороше в сьогоднішньому дні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.