До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

TVORCHI представили EP з новорічними гітами

У розпал передсвяткового сезону український гурт TVORCHI представив HITS New Year Edition — добірку всіх гітів дуету в новорічному звучанні.

TVORCHITVORCHI

Тиха гра дзвіночків і бубонців в аранжуванні, нові мелодії й ритми в улюблених піснях гурту створюють справжній святковий настрій.

Реклама

"Всі ці пісні ми випускали окремо синглами або в наших альбомах, а тепер зібрали їх разом в особливому святковому звучанні спеціально для створення новорічного настрою, — розповідають TVORCHI. — На Різдво немає місця журбі, забудьте про всі негативні моменти, нехай буде тільки фан. Заряджайтеся нашим новорічним мудом і нехай ваша перша гра в сніжки станеться саме під наш святковий альбом".

TVORCHITVORCHI
TVORCHITVORCHI

До EP увійшло 5 гітів TVORCHI: "Мова тіла", "Не танцюю", "Віч-на-віч", Falling і Bonfire, який тепер звучить як справжній саундтрек новорічного фільму. Програвайте пісню за піснею, щоб зануритися в атмосферу свята. Альбом TVORCHI HITS New Year Edition стане ідеальним доповненням новорічної вечірки. Добірка HITS New Year Edition уже доступна на всіх музичних платформах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.