До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі різдвяні пісні, яких ви не чули раніше

Френк Сінатра, Мерая Кері та Last Christmas гурту Wham! — найімовірніше, ви чули ці різдвяні гіти приблизно мільйон разів. Від цього вони анітрохи не стають гіршими, але все ж таки іноді хочеться чогось нового. Для тих, хто поділяє це бажання, ми зібрали оригінальний різдвяний плейлист.

A Very She & Him Christmas, She & Him

Чудернацький, але чудовий дует актриси Зої Дешанель і музиканта М. Ворда. Вони зустрілися на знімальному майданчику фільму "За удачею" — і потоваришували на хвилі любові до творчості Філа Спектора, а згодом записали аж два різдвяні альбоми. Обидва чудові, але саме цей найулюбленіший.

Реклама

Pretty Paper, Віллі Нельсон

Віллі Нельсон — легенда американської музики, володар 12 "Ґреммі". Різдвяний альбом Pretty Paper вийшов у далекому 1979 році й відтоді залишається найкращою музикою для родинних посиденьок напередодні Нового року.

A winter romance, Дін Мартін

Дін Мартін — зірка американської естради 50-х поряд з Френком Сінатрою, джазмен і справжній улюбленець Америки. Його альбом Winter romance не складається винятково з різдвяних пісень (і це добре), але дуже чуттєвий. А ще в ньому прекрасне оркестрування.

Christmas, група Low

Цей інді-рок-дует з Міннесоти славиться романтичними композиціями, і цей різдвяний EP нічим не вирізняється. Ідеальний сандутрек для нічних посиденьок біля каміна. Разюче гарно — але, на жаль, це не саундтрек для вечірки.

Silent Nights, Чет Бейкер

Колекція різдвяних пісень легендарного джазмена Чета Бейкера — ідеальний плейлист для будь-якого святкування Нового року: і галасливої ​​вечірки, і романтичної ночі. У цьому альбомі звучить тільки труба Бейкера, а ще саксофон і кілька барабанів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.