До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таню Муіньо зняла кліп для Labrinth, автора музики до серіалу "Ейфорія"

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для британського музиканта Тімоті Лі Маккензі, відомого за сценічним ім’ям Labrinth. Відео знято на трек Mount Everest, що став одним з головних саундтреків серіалу "Ейфорія".

Кадр з музичного кліпу Mount Everest

"Дякую, Labrinth, за можливість візуалізувати твою музику, трек Mount Everest вже давно є в моєму плейлисті", — написала режисерка у своєму Instagram.

Реклама

Таню Муіньо — одна з найвідоміших українських кліпмейкерок, яка знімає відео для світових артистів. У портфоліо одеситки вже значаться роботи для Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Post Malone, The Weeknd, Cardi B та Lil Nas X. Також Муіньо співпрацювала з українськими артистами, зокрема MONATIK, DOROFEEVA та NK (Настя Каменських).

Labrinth — британський співак, автор пісень, композитор, репер і продюсер. Він співпрацював як автор з різними відомими виконавцями й музикантами, зокрема Бейонсе, Каньє Вестом, Едом Шираном. Labrinth здобув світову славу як композитор серіалу "Ейфорія". Також він працював над саундтреком до стрічки "Король Лев" Spirit, який було номіновано на "Ґреммі", "Золотий глобус" та кінопремію "Вибір критиків".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.