До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таню Муіньо зняла кліп для Гаррі Стайлза на трек Daylight

Українська режисерка Таню Муіньо, героїня літнього числа Vogue Ukraine Edition, зняла новий кліп для Гаррі Стайлза. Daylight — вже друга робота Таню та відомого музиканта. Перший кліп, As It Was, вийшов у 2022 році — відео отримало чотири номінації та одну нагороду MTV Video Music Awards.

Реклама

Кліп на трек Daylight натхнений старовинним мандрівним цирком, а Гаррі Стайлз приміряє на себе роль циркового артиста. У кадрі співака вистрілюють із гармати, він їздить на моноколесі, спілкується з іншими артистами, а також з власним відображенням у дзеркалі та навіть конями. Стиль Стайлза натхнений образом французького клоуна початку XX століття: музикант у різних сценах носить атласне вбрання, прикрашене білими бантами, яскраве жовте трико та пір'я.

Про роботу з Гаррі Стайлзом та іншими світовими зірками — від Кеті Перрі до Сема Сміта — та про свій шлях до світового музичного олімпу Таню Муіньо розповіла в інтерв'ю для літнього числа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.