До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято йде: улюблені різдвяні гіти гурту KAZKA

Слухайте, надихайтеся та плекайте українське. Такими словами представляє цей особливий різдвяний плейлист гурт KAZKA, в якому музиканти спеціально для Vogue зібрали найулюбленіші святкові треки суто українських виконавців.

Реклама

"Ми всі обожнюємо атмосферу зимових свят та відчуття дива, що обов’язково трапиться зовсім скоро. І хоч цей рік став для всіх нас надскладним випробуванням, повним розчарувань, втрат і сліз, напередодні Різдва нам дуже хотілося влаштувати маленьке свято та презентувати дарунок, — розповідає гурт KAZKA.

Так з’явився новий альбом гурту "СВЯТА", що поєднав улюблені пісні за 5 років з моменту створення KAZKA й чотири нові версії в супроводі друзів гурту: талановитого українського піаніста Євгена Хмари та саунд-продюсера Сергія Ранова (Runstar).

"Ми віримо в дива та попри все й далі створюємо сучасну українську музику та пірнаємо в глибини наших традицій. Тому сьогодні підготували для вас невеличкий різдвяний плейлист, дуже атмосферний та насправді казковий, сповнений фольклорного настрою. Слухайте, надихайтеся та плекайте українське!"

GG ГуляйГород — Рясна-Красна

Чудовий приклад треку, в якому абсолютно органічно поєдналися колядка й сучасні ритми. Закохалися в GG ГуляйГород ще під час їхньої участі в "Голосі країни", де вони стали частиною команди Саші й Андрія Мацоли. Та будьте обережні, після прослуховування виникає бажання поставити на репіт.

Стодивниця — "Святий вечір на землі"

Понад 30 хвилин обрядових пісень Східного Поділля — насолода для душі. В кожній колядці — побажання добробуту та достатку на весь прийдешній рік. Нехай буде так!

А в полі, полі (GG ГуляйГород)

Колядка, знайдена та вперше записана на Донбасі близько 100 років тому.

Курбаси "Здибав ся місяць йа з дрібним дощом"

Ще один приклад старовинної обрядової пісні, що збереглася до наших днів.

NoveMore "Свято йде"

Свято йде! А тому зустрічаймо його з одним великим бажанням на всіх нас. І воно обов’язково здійсниться! Треба лише вірити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.