До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світло кохання в темні часи: Lida Lee випустила нову пісню "З тобою"

Українська співачка й засновниця волонтерського штабу Lida Lee презентує першу авторську пісню "З тобою" про силу почуттів, які світять особливо яскраво навіть у найтемніші часи.

Реклама

Кохання — почуття, що зігріває й оберігає нас навіть у найтемніші часи. Під час повномасштабної війни кохання проходить особливе випробування на міцність: між чоловіком та жінкою, родинами та рідними людьми. Попри всі труднощі, любов — та сила, що тримає кожного з нас на плаву.

"Ця пісня про мої почуття насамперед. Про почуття, які ми оберігаємо від зайвих очей. Про кохання, присмак якого тільки загострюється в часи випробувань. Про відчуття світла й тепла, коли за вікном темрява й холод, — розповідає артистка. — Як на мене, кохання не просто врятує світ. Кохання створює й наповнює світ теплом і сяйвом. Війна навчила помічати, цінувати та дорожити нашими почуттями до найрідніших. Моя місія — закарбувати стан мільйонів українців у рядках цієї пісні".

У недавньому інтерв’ю Lida Lee зізналася: саме завдяки коханому вона легше пережила перші місяці повномасштабного вторгнення. А тепер через силу любові має більше енергії для творчості.

Окрім пісні, співачка активно працює над випуском відеороботи до треку. У ній Lida Lee візуалізує кохання та продемонструє глядачеві силу й світло почуттів у найтемніші часи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.