До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KOLA та Даніель Скрипник зробили проєкт на підтримку ЗСУ

Український художник Даніель Скрипник створив три зворушливі картини у співпраці з KOLA. Одна з робіт стала обкладинкою нової пісні співачки.

KOLA та Даніель Скрипник
KOLA та Даніель Скрипник

Реклама

В усіх картинах Даніеля є соняшник у різних інтерпретаціях. Нові роботи не стали винятком — у кожній з них квітка відіграє свою роль і є символом нинішньої війни та пам’яті українських героїв, починаючи з 2014 року.

Даніель Скрипник і KOLA
Даніель Скрипник і KOLA

Робота, що стала обкладинкою пісні "Голос", передає образ боротьби на інформаційному полі. На ній Настя (справжнє ім’я співачки KOLA) зображена зі смартфоном, який у нинішні часи є окремою зброєю проти агресора. Адже поширення правдивої інформації на весь світ через соцмережі відіграло велику роль у цій війні. Також це спосіб для отримання чи надання допомоги, проведення зборів на підтримку ЗСУ й постраждалих регіонів, це можливість морально бути українцям разом, байдуже, в якому куточку світу вони перебувають.

KOLA та Даніель Скрипник
KOLA та Даніель Скрипник

Картини Даніеля щоразу пронизують серце своєю щирістю та точністю передання справжнього життя через мистецтво. Його роботи мають своїх шанувальників у всьому світі, серед них такі відомі зірки, як Брітні Спірс, Біллі Айліш, Imagine Dragons. Відома всім українцям заставка Єдиного Марафону із соняшниками — також робота Даніеля.

Перша колаборація Даніеля Скрипника з KOLA — внесок художника й співачки у розвиток української культури та її популяризацію у світі. Всі три картини Даніеля Скрипника незабаром буде розіграно на аукціоні, а вторговані кошти — передано на допомогу ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.