До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sophie Villy присвятила пронизливу пісню Україні

Blackout — таку назву має нова пісня українсько-грузинської співачки Софі Віллі, яку вона присвячує Україні. Це ліричний та пронизливий маніфест, в якому артистка промовляє рядки, близькі кожному українцеві: We’d rather go through this. Than live in soviet Shit

Реклама

У кліпі ми бачимо, як Софі Віллі грає на піаніно в старовинній церкві, її оточують десятки запалених свічок. Знімання відео проходили в євангелистської церкві у Тбілісі, автори кліпу — грузинські кінематографи Діто Деканосідзе та Гіоргій Маккарі Гоголадзе.

"Я вірю, що ця пісня потрапить у плейлист кожного українця, хто зараз проходить через складні часи, сидячи вдома, зі свічками та лампою, — каже Sophie Villy. — Я впевнена в перемозі правди, в перемозі світла та перемозі України".

Нагадаємо, це не перший трек співачки, який вона присвячує Україні, що стала для неї другим домом. На початку повномасштабного вторгнення Софі випустила спільний трек з українськими музикантами The Maneken та Мішей Правильним — "What Can Be Worse".

Фото: Сергій Сараханов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.