До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Софі Віллі присвятила трек матерям і дітям, що вимушені ховатися від бомб

Грузинсько-українська співачка Sophie Villy презентувала кліп на пісню "What Can Be Worse". Основний посил пісні виражений у запитанні, яке артистка ставить до всесвіту: чи може бути щось гіршим за те, що матері з дітьми вимушені ховатися від бомб?.. У кліпі поєднано два світи: гірські краєвиди Грузії та українське сьогодення, яке будь-якому мешканцеві іншої країни здаватиметься страшним сном.

Реклама

"Я не знаю, чи можна описати біль, який розриває моє серце на атоми з 24 лютого. Хоч це й не вперше зі мною. У 2008 році Грузія пережила найстрашніші дні. Все повторюється. Почерк один. Агресор той самий. Прокидаючись щоранку, ти розумієш, що це не сон. Хочеться забитися в кут, не бачити й не чути цього жаху, але не маєш на це права. Все, що ми зараз зобов’язані робити – це допомагати постраждалим та в будь-який спосіб підтримувати їх. Особливо матерів і дітей, які перебувають у руйнівному стресі та жахливих умовах. Я робитиму все, що в моїх силах, і закликаю всіх, хто зараз перебуває у власних будинках, у теплі, не бути байдужими, не заплющувати очі на те, що відбувається. Адже сьогодні цей жах може торкнутися кожного".

Трек створено спільно з головним редактором українського порталу Rap.ua – Мішею Правильним (частину кліпу знято в зруйнованому дворі його офісу). Пісню спродюсував The Maneken (Євген Філатов). "Для мене цей трек – спосіб взайве нагадати про те, що відбувається в Україні, та віддати шану взаєминам народів нашої країни та Грузії, адже щодня відчуваю, чую і бачу їхню підтримку", – каже музикант Міша Правильний.

Під описом кліпу на YouTube можна знайти реквізити для допомоги матерям і дітям України, що постраждали через війну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.