До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: "Палала" – новий трек гурту Kazka

Гурт Kazka, один з головних музичних відкриттів минулого року, представив пісню з нового альбому Nirvana. "Трек "Палала" присвячений коханню", – кажуть музиканти. Новий альбом вийде 27 грудня.

"Глибоко у твоєму серці в’ється чарівна червона нитка. Від неї стають багряними щоки, і вишивка на сорочці вабить хлопців, немов магніт. І немає від того вогню захисту, не вигадали, не знайшли. Що ж тут поробиш? Палай!", – романтично описує нову пісню гурт. Нагадаємо, що 2018 року Kazka, куди входять вокалістка Олександра Зарицька, гітарист Нікіта Будаш і мультиінструменталіст Дмитро Мазуряк, стала гуртом номер один в Україні. Пісня "Плакала" потрапила в десятку найкращих треків Shazam, а кліп набрав 280 мільйонів переглядів на YouTube. Тоді гурт взяв паузу, а тепер повертається з новим матеріалом, обіцяє, що більш зрілим. Перевірити це можна буде на великому концерті Kazka в київському Палаці спорту 4 березня.

Солістка гурту Олександра Зарицька в зйомці Vogue UA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.