До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оззі Осборн прихистить українських біженців у своєму маєтку

Британський рок-музикант Оззі Осборн разом з дружиною Шеріл вирішили підтримати Україну й українців. Зіркове подружжя вирішило надати прихисток кільком тимчасово переміщеним особам з України у власному маєтку в Бакінгемширі, Англія. Про це повідомляє Daily Mail.

Осборни розповіли, що готові розмістити у власному маєтку дві українські родини. У такий спосіб знаменитості вирішили підтримати український народ під час війни. "Оззі дуже відомий в Україні, я думаю, вони [українські біженці] були б щасливими", — припустила дружина музиканта.

Реклама

Зі слів місис Осборн, вони вирішили надати прихисток біженцям уже давно, проте британська бюрократія гальмує цей процес. Шеріл Осборн сподівається, що вони зможуть врегулювати це питання якнайшвидше. Очікується, що подружжя зможе поселити в маєтку українців уже за кілька тижнів. Опікуватимуться українськими родинами зірки особисто, адже вони повертаються до Великої Британії після тривалого проживання в Сполучених Штатах Америки.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Шерон та Оззі Осборни підтримали українців у відеозверненні, яке опублікували на Instagram-сторінці рок-музиканта.

Раніше про бажання прихистити українських біженців у себе вдома заявив Бенедикт Камбербетч.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.