До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Осінні сезони" — новий проєкт музичного фестивалю Odessa Classics

18 і 19 вересня в Одесі триватимуть "Осінні сезони" фестивалю Odessa Classics. Цього разу фестиваль буде присвячений мистецтву Литви, а серед головних учасників виступить Литовський національний симфонічний оркестр — один з найуспішніших оркестрів Європи.

Августа Юсіоніте

18 вересня в одеській Філармонії відбудеться концерт ансамблю "NICO" під орудою Гедімінаса Гелготаса, провідного литовського композитора й диригента. Гелготас виконує власну музику на престижних фестивалях і в концертних залах у всій Європі, США та Азії.

Реклама
Гедімінас Гелготас

19 вересня на сцені Філармонії прозвучить унікальна програма, присвячена важливому тренду сучасної класики, — жанру "Recomposed", коли провідні композитори сучасності переосмислюють класичну музичну спадщину. В Одесі прозвучать фрагменти світового гіта "Vivaldi Recomposed" знаменитого композитора-мінімаліста Макса Ріхтера, його ж новітній твір "Бетховен. Опус-2022", переосмислення Баха від Пітера Грегсона, а також твори Гелготаса.

Серед учасників концерту — Олексій Ботвінов, ансамбль NICO, Августа Юсіоніте (скрипка), Вітаутас Сондецкіс (віолончель). Також у програмі прозвучить музика Пітера Грегсона — одного з провідних європейських композиторів і віолончелістів. Його твори можна почути в наймодніших серіалах і голлівудському кіно — "Бріджертони", "Новий тато", "Чорний дрізд"; Грегсон пише музику для модних показів — Dior, Burberry, Ralph Lauren. Як віолончеліст Пітер Грегсон виступав у найкращих концертних залах світу, від Альберт-голу в Лондоні до Ельбської філармонії в Гамбургу.

Пітер Грегсон

Фестиваль відбудеться 18 і 19 вересня в Одеській філармонії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.