До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий альбом Laura Marti "Все буде добре!"

"Все буде добре!" – так просто називається новий альбом джазової співачки Лаури Марті. Влітку Vogue.ua писав, як Лаура разом з іншими українськими співачками виступила на одній сцені з легендарним музикантом Боббі Макферріном у межах Leopolis Jazz Fest. Співачка зізнається, що новий альбом вдався життєствердним, і це "подарунок всім слухачам на Новий рік".

Для Лаури, яка більше 15 років займається джазом і встигла записати п'ять джазових альбомів, шостий став експериментом у жанровому сенсі: "Все буде добре" – мікс з поп-музики, поп-року, соулу і фанку. А ще це перший повністю україномовний альбом Лаури Марті. "Я експериментую, але ніколи собі не брешу. Для мене це головне. Я пишу тексти і музику так, як того вимагає в цей момент моя душа. Думаю, що саме цю свободу повинен мати справжній музикант, артист. Співати треба тільки про те, у що сам закоханий і щиро віриш. Інакше діалог зі слухачем буде штучним. А це нікому не потрібно", – каже Лаура.

Реклама

У створенні альбому "Все буде добре!" взяли участь дванадцять музикантів. Саунд-продюсер альбому – В'ячеслав Шевченко, також над музикою працював Юрій Шепета (один з авторів музики для балету The Great Gatsby) і Ігор Агрич, відомий роботою з Джамалою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.