До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніно Катамадзе зіграє два благодійні концерти в Києві

28 та 29 квтня у Києві виступить одна з найвідоміших грузинських співачок і справжній друг України – Ніно Катамадзе. Співачка зіграє в Києві одразу два благодійних концерти, частина прибутку буде направлена на допомогу ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам, якими опікується громадська організація "ВПО України".

Ніно Катамадзе
Ніно Катамадзе

Реклама

На міжнародній арені Нініо Катамадзе – одна з тих, кто давно та послідовно підтримує Україну. Розпочинаючи з 2014 року, Катамадзе виступає проти роійського вторгення в Україну, а її благодійний фонд, створений рік тому, опікується українськими біженцями, які опинилися в Грузії. Минулого року Ніно Катамадзе зіграла кілька благодійних концертів в підтримку України, а в інтерв'ю українському зізналася, що Україна – дуже рідне для неї місце.

"На концерті до мене прийшло усвідомлення, що я об’їздила всю Україну й можу легко назвати її великі міста та із заплющеними очима уявити Крим, Донецьк чи Київ. З Україною в мене пов’язані одні з найкращих спогадів, коли я стояла на сцені. Тут ми з глядачами обмінюємося любов’ю – це не може бути роботою, бо це життя. Мої українці, які приїхали до Грузії, тікаючи від війни, і там примудрилися ділитися зі мною любов’ю, яке в них живе. Я точно знаю, що моє серце не зможе жити, якщо я перестану його слухати, тому я повертаюся в Україну".

Ніно Катамадзе, концерь в київському метро, травень 2022 року
Ніно Катамадзе, концерь в київському метро, травень 2022 року

В Києві Ніно Катамадзе виступить у супроводі гурту "Insight", Папуни Шарікадзе і Георгі Хондзі Берішвілі, спеціальною гостею вечора буде Наталіа Накопіа. Концертна програма включатиме як гіти – "Olei", "Once In The Street", "Beauty", "Will Come As A Snow", "Suliko", так і нові пісні, які раніше не виконувалися.

Концерти Ніно Катамадзе відбудуться 28 та 29 квітня в КВЦ "Парковий".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.