До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських випустив особистий трек про аб‘юзивні стосунки

Макс Барських презентує "5 Missing Calls" — новий англомовний трек. Меланхолійна пісня є особистим висловлюванням музиканта про аб'юзивні стосунки, які артист мав у минулому. "5 Missing Calls" — перша пісня із запланованого англомовного альбому, яку співак випустив на лейблі Warner Music Poland.

Реклама

"У пісні "5 Missing Calls" я веду діалог зі своїм уявним другом про наболіле, — ділиться Макс. — В житті багатьох із нас трапляються аб’юзивні стосунки. І здебільшого їх дуже важко розірвати за власною ініціативою. Саме в такі моменти важливо чути голос друга. У мене дуже теплі взаємини з моїми слухачами, вони для мене друзі, а я для них".

Цим треком Макс розпочинає співпрацю з лейблом Warner Music Poland, що вважає особливо символічним сьогодні, адже за останній рік саме Польща стала другою домівкою для мільйонів українців. Першими нові треки музиканта почують відвідувачі концертів міжнародного туру Bestseller World Tour, який розпочнеться 5 травня у Варшаві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.