До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мадонна випускає новий альбом

Кілька років тому Мадонна переїхала до Португалії з дітьми і абсолютно не займалася своєю кар'єрою. Однак 14 квітня артистка порушила мовчання, оголосила у себе в Instagram, що готується до випуску нового альбому. Він називатиметься Madame X і стане 14-й студійною платівкою співачки. Конкретну дату виходу Мадонна поки не назвала, зате опублікувала в Instagram невеликий тизер.

Мадонна в тизері Madame X

Мадонна любить і вміє приміряти різні ролі і свою пристрасть до перевтілень вона продемонструвала і в ролику, який зняв для неї Стівен Кляйн. "Мадам Х – це спецагент, яка подорожує по всьому світу і постійно змінює свої обличчя. Вона може бути студенткою і професором, домогосподаркою і повією, черницею і президентом. Головне, що вона бореться за свободу і правду". Всі ці образи вона і приміряє в хвилинному відео.

Реклама

Нагадаємо, що найближчим часом великий виступ Мадонни відбудеться в Тель-Авіві. Вона стане запрошеною зіркою пісенного конкурсу "Євробачення", який триватиме 14 до 18 травня. Співачка виступить з 15-хвилинною програмою, а її гонорар складе близько одного мільйона доларів. Причому, спонсором цього шоу будуть не організатори конкурсу, а приватний інвестор Сільван Адамс, який не вперше запрошує знаменитостей світового масштабу у свою країну.

Мадонна в тизері Madame X

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.