До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЛУНА випустила новий альбом

Українська співачка ЛУНА випустила новий альбом "Транс", що став четвертим студійним альбомом за три роки існування проєкту. Новий альбом вже доступний для придбання і стримінгу, а 11 жовтня співачка вперше представить його наживо на сольному концерті в Києві в кіностудії ім. Довженка. "Цей альбом ставить певну логічну крапку. Він завершує цикл змін у моєму житті; низку з різних емоцій і станів", – каже ЛУНА про новий лонгплей "Транс".

ЛУНА

Екстатичний грув і стилістично точні синт-пасажі з відгомонами епохи "тру рейву". Новий альбом точно натхненний клубним андеграундом. Саме слово "транс" слугує тут подвійною метафорою. Транс, як стан. Глибоке занурення у внутрішній світ поза навколишнім хаосом. І, разом з тим, явний натяк на стилістичний вектор нових пісень.

ЛУНА

"Транс" – це місток до нового клубного проєкту Христини та її незмінного саунд-продюсера Саші Волощука. Так, сингл "Лепестки", записаний під впливом музики Faithless, спочатку замислили як демо для нового проєкту, але в підсумку він потрапив до нового альбому ЛУНИ. "Лепестки" – один із лейтмотивів нового альбому, який, втім, не можна назвати концептуальним. Це радше компіляція з пісень нового періоду в кар'єрі співачки. Тут є місце для еклектики. Життєствердна "Пальмира", гіпнотичний номер "Лунные гипнозы", аскетичний синтвейв "Осторожно" ... Врешті-решт, уже відомий аудиторії хіт "Дельфины".

Реклама
ЛУНА

"Транс" – це альбом, у якому почуття кристалізуються через музику. Історія про розуміння простих життєвих істин, власних принципів і цілей. "Мій перший альбом – це страждання через кохання, драма, жертовність, – каже Христина. – Другий – бажання вирватися і знайти свій острів свободи. Третій альбом – це романтика, закоханість, політ душі. А четвертий – він про пошук стабільності і мій шлях до саморозвитку. Змінюються життєві обставини, разом з ними змінюються і теми пісень".

ЛУНА

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.