До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: кліп Леді Ґаґи Stupid Love

Чудові новини для фанатів Леді Ґаґи: вперше за останні три роки (!) співачка випустила сольну пісню і кліп. Stupid Love увійде в її шостий студійний альбом. Працював над кліпом молодий австралійський режисер Деніел Аскілл – примітно, що відео повністю зняте на останній iPhone.

Stupid Love ознаменовує повернення тієї Леді Ґаґи, яку ми знаємо і любимо: це масштабне танцювальне відео з балетом і безліччю персонажів у кадрі. Перед нами постає футуристичний світ: дія відбувається в пустелі майбутнього, де дві команди влаштували танцювальний батл. Це два племені, помирити які повинна героїня Ґаґи, що співає "All I ever wanted was love". Протягом трихвилинного відео Леді Ґаґа тричі змінює вбрання: спочатку на ній купальник і захисна маска, як у будівельників, тоді латексне боді, а згодом костюм робота з майбутнього.

Реклама

Новий альбом співачки, який, за чутками, називатиметься Chromatica, вийде вже цього року. Це без перебільшення довгоочікувана робота: останню сольну платівку – Joanne – Леді Ґаґа представила 2016 року, а торік випустила альбом саундтреків до мюзиклу "Зірка народилася", в якому співачка зіграла головну роль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.