До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "ДахаБраха" вирушає в масштабний тур Україною

"ДахаБраха", найвідоміший у світі український гурт, цього літа вирушить у масштабний тур Україною. Музиканти зізнаються, що мріяли про це турне від 24 лютого — і це нарешті стало можливим. Гастролі розпочнуться 9 червня з концерту в Києві, в Жовтневому палаці.

Фото – Володимир Шуваєв (facebook.com/DakhaBrakha)
Фото – Володимир Шуваєв (facebook.com/DakhaBrakha)

Реклама

"За цей рік ми грали концерти по всьому світу, — говорять музиканти. — Україна потребувала підтримки цивілізованого світу, ми сприяли цій підтримці, використовуючи всі свої сили і можливості. Так, ми хотіли співпереживання, солідарності і, найважливіше, реальної допомоги. Але ідеї та думки про концерти в Україні не припинялися, і, здається, наші мрії скоро здійсняться".

Фото – facebook.com/DakhaBrakha
Фото – facebook.com/DakhaBrakha

А поки не подалися в тур рідною країною, "ДахаБраха" продовжують свою роботу на полі культурної дипломатії — та зіграють цієї весни благодійні концерти в Лондоні, Женеві, Брюселі, Лісабоні, Барселоні тощо. Що стосується розкладу українського туру, то гурт обіцяє повідомити дати якнайшвидше.

Всі кошти, вторговані від продажу квитків, будуть спрямовані до фонду "Повернись живим".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.