До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: новий альбом групи Apparat

Меланхолійний, чистий і неймовірно мелодійний: Apparat представив новий альбом LP5.

Саша Ринг

Після шестирічного мовчання один з найбільш яскравих і відомих артистів німецької електронної сцени, композитор, автор музики для кіно і театру, Саша Ринг, відомий як Apparat, повертається з платівкою LP5. До неї увійшли 10 чистих, прозорих, мелодійних треків. Чистоту жанру підкреслює і сам Саша Ринг. За словами музиканта, цей альбом — про музику. У ньому немає ніяких підтекстів і надуманих смислових навантажень. Довгу роботу над платівкою музикант пояснює саме експериментами над звуком.

Реклама

"Я назвав альбом LP5, тому що мені не хотілося вигадувати всілякі дурниці і історію до них на додачу. Тут мова — про музику і тільки про це. А ще про спробу знову знайти радість у створенні музики. Спіймати той момент, коли здається, ніби все чарівно відбувається саме по собі, і єдине, що вам залишається робити — постаратися цьому не заважати. LP5 — результат безлічі маленьких ідей, одиниць і частин сесійних записів. Тут зібрані моменти ранньої творчості Apparat, натяки на Moderat, трохи музики до фільмів і, як це зазвичай буває, багато проб і помилок".

Вже 12 квітня альбом можна буде почути в Києві вживу — музикант вирушає у велике європейське турне, до якого увійде і Україна. 12 квітня Apparat виступить у кіностудії на Вернадського. Це далеко не перший приїзд Саші Ринга в Україну: на його рахунку серія солд-аутів в київській філармонії і ефектний лайв у складі групи Moderat 2016 року на даху КВЦ "Парковий".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.