До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на вихідних: 5 треків, щоб потанцювати

Михайло Бондарєв, програмний директор он-лайн радіостанції "20ft Radio", яка цієї весни увійшла в шорт-лист престижної премії Webby Awards, підготував для Vogue.ua мікс із кращої нової музики. Цього разу це 5 найкращих танцювальних треків цієї осені.

1. Carla dal Forno – We Shouldn’t Have to Wait

Реклама

Ніжна меланхолійна композиція – останній трек на новому синглі "The Garden" австралійки Carla del Forno. Попри те, що альбом натхненний експериментальною пост-панк сценою Австралії, а записаний у Берліні, оформлений він дуже оптимістично, як для даного жанру. Цей реліз, напевно, один із моїх улюблених цієї осені.

2. Larry Gus – The night patrols (A man asleep)

Це зовсім не новий трек, він був виданий 4 роки тому на відомому нью-йоркському лейблі DFA Records, але вже в цю суботу 17 листопада Ларрі Гас зіграє концерт у Києві, і я раджу відвідати цей захід. Разом із ним виступить справжнісінька фея Kate Nv.

3. SCHAX – Chillera

Новий реліз лейблу Muscut, яким із любов'ю займається чарівник Дмитро Ніколаєнко. SCHAX – це дівоче тріо з Одеси, яке грає чорноморський серф-рок. Від таких мелодій я широко посміхаюся і мені одразу хочеться прогулюватися уздовж обшарпаних одноповерхових будиночків різних кольорів із плоскими дахами. Йду у вініловий магазин, на вході в який мене зіб'є дівчина в купальнику, на чотириколісних роликах, а продавець пригостить кавою.

4. Boy Harsherer – Westerners

Цей танцювальний супермегахіт не потребує слів. Якщо у тебе під рукою крута тачка і надворі ніч, або ж у гаражі тебе чекає космосомобіль, здатний подолати швидкість світла, знай, що настав час для швидкої їзди.

5. Kelly Lee Owens – More Than a Woman

Строгий трек лондонського продюсера Kelly Lee Owens для дуже класної вечірки у Києві, на яку її ще ніхто не запросив грати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.