До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий альбом Лани Дель Рей

Через два роки після виходу чарівного Lust for Life американська співачка Лана Дель Рей випускає новий альбом. Розповідаємо, що про нього відомо.

Коли вийде новий альбом? Лана Дель Рей оголосила, що новий альбом з'явиться в доступі 30 серпня 2019 року.

Реклама

Назва альбому. Шостий альбом американської співачки називається Norman Fucking Rockwell. В інтерв'ю для BBC1 вона розповіла Зейну Лоу про однойменну заголовну пісню: "Трек називається Norman Fucking Rockwell, і він про цього хлопця, який насправді є геніальним художником, але гадає, що він – лайно, і він знає це, і постійно говорить про це".

"Я дуже часто зустрічала таких творчих людей, і ви знаєте, вони без перестанку говорять про себе. Але це не означає, що вони погані – навпаки, дуже хороші. Мені так подобається титульний трек, що я вирішила: безумовно хочу, щоб так називалася вся збірка", – розповіла Дель Рей.

Яка у нього обкладинка?

Як вигляд має треклист?

Як він звучатиме? "В альбомі є звучання, навіяне фільмом "Лавровий каньйон", – сказала вона в інтерв'ю R1, – але воно трохи змінилося, тому що в деяких піснях є елементи для серфу – але не такого, як у Діка Дейлі. В альбомі багато електрогітар, і трохи Red Hot Chili Peppers".

Чи виходили перші треки? Лана Дель Рей опублікувала трейлер нового альбому у своєму Instagram, де можна почути фрагменти всіх пісень з альбому. Останній сингл Doin' Time, кавер на пісню Sublime 1996 року, вона представила у травні 2019 року. До нього був Mariners Apartment Complex, перший музичний реліз альбому: класична Дель Рей, що тліє в шовковій акустичній музиці з кантрі і оркестровими мотивами. Другий трек, Venice Bitch, вийшов через тиждень. На початку 2019 року Лана випустила пісню Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it, яка також увійде в новий альбом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.