До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найстильніших кліпів співачки Розалії

Іспанська співачка й авторка пісень Розалія захопила світ музики своїм унікальним поєднанням фламенко, попмузики та гіп-гопу. З моменту свого дебюту у 2017 році вона швидко здобула популярність завдяки потужному вокалу, стильним музичним відео та захопливим живим виступам. З її потужним музичним каталогом важко звузити коло до найкращих пісень та кліпів. І все ж ми склали список із п'яти найстильніших відео Розалії, які якнайкраще демонструють неймовірний талант і унікальний смак артистки, яка 25 вересня святкує свій 31-й день народження.

Реклама

DESPECHÁ

Це видатний трек у дискографії Розалії, який варто послухати кожному, хто шукає потужну наснажливу музику. Ця пісня демонструє неймовірний вокальний діапазон та енергійний стиль Розалії. Тут поєднано традиційні звуки фламенко з елементами сучасної попмузики, що створює унікальне та динамічне звучання, яке миттєво впізнається як фірмовий стиль артистки.

Besos Moja2

У музичному відео Розалія постає в різноманітному гламурному і провокаційному вбранні, танцює та співає з витонченістю та характерною звабливістю. Загалом, Besos Moja2 є знаковим треком у творчості Розалії, адже він демонструє її багатогранність і майстерність виконавиці та унікальну здатність плавно поєднувати різні жанри і стилі.

A Palé

Зняте на складі, відео A Palé отримало свою назву від всюдисущих дерев’яних піддонів для транспортування, якими Розалія була оточена роками, коли росла в передмісті Барселони, де домінувала індустрія вантажних перевезень. Однак сенс пісні зосереджується навколо теми "роботи над собою" та людської здатності бути сильним і нести зміни у цей світ.

SAOKO

Цей кліп особливий тим, що в ньому іспанська співачка на мотоциклі розсікає вулицями Києва, зокрема на Подільсько-Воскресенському мосту та біля метро Видубичі. Окрім того, трек SAOKO відзначений тим, що тут співачка остаточно відмовилася від елементів фламенко та міксування його з попмузикою на користь електронного звучання.

Chicken Teriyaki

Танцювальне відео на трек Chicken Teriyaki для Розалії зняла українська режисерка Таню Муіньо. У відео рудоволоса співачка в чорному кроптопі з асиметричними вирізами, рожевих шортах і на захмарних підборах приєднується до студії, повної її найближчих друзів. Вона підкрадається до великого бумбоксу, крутить пісню латиноамериканського трепу й сама починає танцювальну сесію, яка містить чуттєві рухи тіла та шпагати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.