До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренди кераміки 2020: від "бабусиних" чашок до вигадливих блюдець

Від порцелянових чашок у квіточку до тарілок з нерівними краями і глиняних ложок. Ми зібрали головні тренди у виборі посуду в цьому році, надихаючись прикладами на Pinterest.

Вінтаж

Тренд на вінтаж простежується не тільки в стрітстайл-звітах, але і в оформленні домашнього побуту. Чайні сервізи, які раніше красувалися на скляних полицях буфета, тепер є регулярним символом чаювань і часто миготять на інтер'єрних знімках у соціальних мережах.

Реклама

<b>керамика винтаж</b>

Яскраві барви і візерунки

Посуд устиг стати частиною візуального мистецтва і способом самовираження. Фанати спокійніших дизайнів вибирають однотонні чашки і тарілки строгих форм з невеликими декоративними елементами. Популярні також квіткові і етнічні мотиви.

<b>керамика узоры</b>

Нічого зайвого

Скандинавська це простота, чи прагнення до спокою, але мінімалістичні приклади кераміки залишаються з нами і в 2020 році. Такий посуд легко вписати в інтер'єр, він не відволікає увагу під час їжі і має здатність мати водночас стильний і не химерний вигляд.

<b>керамика минимализм</b>

Модерн

Випадкова чи навмисна непоказність форм є яскравим прикладом толерантності до того, що раніше не відповідало нормам "ідеальності". У сучасному світі неординарність форм і текстур часто називають модерном. Але, можливо, певною мірою це якийсь прояв інклюзивності.

<b>керамика модерн</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.