До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ближче до літа: готель Four Seasons Resort Bali at Sayan

Природа, лікувальні практики і вишукана кухня – головні національні багатства острова Балі, зібрані в готелі Four Seasons Resort Bali at Sayan.

Побудований за зразком балійського села, курорт Four Seasons Resort Bali at Sayan розташований в долині річки Аюнг, і справді потопає в густих тропічних джунглях острова. Тут чекають на всіх, кому потрібно зняти стрес і перезарядити внутрішні батарейки: йога на світанку, медитації на березі Аюнга і цілющі ритуали в спа-центрі Sacred River, – прекрасно справляться з цими завданнями.

Реклама
Four Seasons Resort Bali at Sayan, буквально, потопає в мальовничих балійських джунглях

Втім, Балі – це не лише пошук вмиротворення, а й нові гастрономічні враження. Дослідити індонезійську кухню консьєрж готелю пропонує в лаунж-ресторані Som Chai в Керобокані і в ресторані BLANCO par Mandif в Убуді.

Спокійна розслабляюча атмосфера спа-центру Sacred River сприяє умиротворенню

В останньому, експериментують з молекулярною кухнею і біодинамічними винами. Але на тому, щоб гості залишали готель, консьєрж, звичайно, не наполягає: в Four Seasons Resort Bali at Sayan є власні ресторани з місцевими спеціалітетами – Riverside і Ayung, обидва з панорамними видами на річку.

У Jati Bar можна покуштувати коктейлів і помилуватися видом на долину річки Аюнг

Текст: Елена Данилевська

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.