До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci запускає лінію домашнього декору

Будинок Gucci презентує нову еклектичну колекцію предметів інтер’єру Gucci Décor.

Нова колекція Gucci Décor

Патерни, кольори та дизайн, використані в Gucci Décor, натхненні колекціями одягу креативного директора марки Алессандро Мікеле. Меблі, предмети декору та посуду виконані в еклектичній манері, що не позбавлена життєрадісного балканського настрою.

Реклама
Нова колекція Gucci DécorЯскраві стільці з високими дерев'яними спинками, жакардовою тканиною з вишивкою та срібними деталями. Серед вишитих зображень – знакові для модного Будинку кішка, тигр, бджола, ревучий тигр. Схожими патернами прикрашені й невеликі оксамитові подушки з колекції.

<b>Gucci Decor 1</b>

Металічні таці також "вбрані" у впізнавані символи й кольори бренду. Моделі з ручками зручні в переносці, а ті, що за формою нагадують тарілку, окрім своєї основної функції можуть також функціонувати як столик, якщо їх розмістити на спеціальній тринозі.

<b>Gucci Decor 2</b>

Порцелянові предмети створені знаменитою італійською мануфактурою Richard Ginori, що існує з 1735 року. Чашки, підсвічники та тримачі для автоматичних паличок прикрашені розробленими Алессандро Мікеле візерунками-гербаріями. Деякі екземпляри колекції прикрашені порцеляновими 3D-фігурами бджоли, метелика й жука. .

<b>Gucci decor 3</b>

Автоматичні свічки та палички для цієї колекції виконані в чотирьох композиціях: Inventum, де ніжність дамаської троянди змішується з хтивою таїфською; у Fumus густий аромат березової кори пом’якшений свіжістю листя апельсинового дерева і теплотою бджолиного воску; Herbosum розкривається живою грою свіжих нот листя помідора, базиліку та лимонної трави; в Esotericum гіркі нотки севільських апельсинів вигадливо переплетені з ароматом жасмину.

Нова колекція Gucci Décor

Колекція Gucci Décor з’явиться у бутіках Gucci і на gucci.com у вересні.

Читайте також:

На заході сонця: нова рекламна кампанія Gucci

Новая арт-коллаборация Gucci

Resort 2018: 5 головних трендів круїзних колекцій

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.