До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірка фільму "Люди Х" став волонтером у Львові

Лауреат премії "Тоні", зірка фільмів "Люди Х", "Розмальована вуаль", "Дощовий день у Нью-Йорку" Лієв Шрайбер прибув до Львова, де працює на волонтерських засадах.

Айзек Лієв Шрайбер, американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер, актор театру та кіно має українське коріння: предки його матері іммігрували з Польщі, України та Німеччини, а дід з материного боку — з України. Лієв допомагає організації BlueCheck Ukraine, співзасновником якої є. BlueCheck допомагає українським неурядовим організаціям та установам, які надають допомогу українцям, що перебувають у найпостраждаліших регіонах країни.

Реклама
https://www.instagram.com/lievschreiber/

Лієв познайомився з художницею Юлією, яка не може продовжувати навчання через війну. Він купив кілька її фотографій, які спробує продати на аукціоні та зібрати кошти на допомогу українцям. Ще один момент, який актор згадує у своєму інстаграмі, – це зустріч з маленьким хлопчиком з козацькою стрижкою, як в Олександра Усика. "Коли я сказав йому, що він схожий на мого улюбленого боксера, він відповів, що не вміє боксувати, але ходить на дзюдо. Я попросив його показати прийом, і його сестра підскочила, схопила мене за руку й розвернула, щоб кинути!".

Лієв також опублікував фрагмент репетиції у Львівській філармонії, зазначивши, що музиканти репетирують "Реквієм" Моцарта вдень і допомагають пакувати медичні препарати та їжу вночі.

До речі, колишня дружина актора й мати двох його дітей, Наомі Вотс, теж є відомою філантропкою та послом доброї волі ООН.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.