До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Журнал TIME присвятив нову обкладинку Валерію Залужному – головнокомандувачеві ЗСУ

Журнал Time випустив нову обкладинку та присвятив її головнокомандувачеві ЗСУ Валерію Залужному. "Загартований роками битв із росією на східному фронті, він є одним з представників нового покоління українських лідерів, які навчилися бути гнучкими та делегувати рішення командирам на місцях. Його наполеглива підготовка напередодні вторгнення й продумана тактика бою на ранніх етапах війни допомогли Україні відбити натиск росіян", – ідеться в статті Time.

"Залужний виявився тим військовим розумом, що був потрібен його країні", — написав для Time в травні генерал США Марк Міллі. "Його керівництво дало змогу українським збройним силам швидко адаптуватися до ініціативи на полі бою проти росіян". Раніше Залужний потрапив до списку найвпливовіших людей 2022 року за версією Time. Також у квітні американський журнал присвятив обкладинку нового номера та статтю Президентові України Володимиру Зеленському, а в липні — першій леді України Олені Зеленській.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.