Мій ранок: улюблені сніданки Анни Андрес
Vogue.ua попросив своїх героїнь поділитися рецептами улюблених сніданків. Продовжує мініпроєкт модель, засновниця ювелірного бренду Анна Андрес з трьома улюбленими рецептами.
Інгредієнти:
— 3 столові ложки вівсяних пластівців: (я купую суміш із основних злакових культур)
— 100 мл мигдалевого або кокосового молока
— 1 столова ложка меду
— 1 столова ложка арахісової пасти
Приготування:
Зазвичай я готую цей сніданок пізно увечері перед сном. Найчастіше використовую склянку об’ємом 250 мл, куди кладу пластівці, потім заливаю кокосовим або мигдальним молоком. Вишенькою на торті слугує мед і арахісова паста. Ретельно перемішую всю масу виделкою. Ставлю в холодильник на ніч. Вранці на мене чекає вже готовий, смачний і поживний сніданок.
Інгредієнти:
— Бездріжджовий цільнозерновий хліб
— Авокадо
— Лосось
— Козиний сир
— Яйце
— Оцет
— Оливкова олія (я люблю з трюфелем)
— Сіль
Приготування:
На підігрітий у тостері хліб кладемо подрібнений виделкою авокадо, потім лосось і козиний сир. Додаємо зверху оливкову олію за смаком. Тим часом нагріваємо воду в каструлі для яєць пашот. В окріп (після закипання зменшуємо вогонь до маленького) додаємо оцет для того, щоб яйце згорнулося в повноцінний мішечок. За допомогою вінчика робимо воронку й акуратно додаємо яйце в центр воронки на 2-3 хвилини. Викладаємо пашот на наш тост і voila — готово!
Інгредієнти:
— кокосовий йогурт
— ягоди за смаком
— гранола
— банан
— горіхи за смаком
Приготування:
Всі інгредієнти викласти в глибоку тарілку — і насолоджуватися.