До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Уроки ораторської майстерності з Веронікою Селегою, частина 2

Мистецтво публічного виступу – одна з ключових навичок, потрібних у новому десятилітті успішній людині, адже ніколи не знаєш, коли доведеться виступити з доповіддю або просто записати прямий ефір в "Інстаграмі".

Саме тому разом з fashion-ритейлером SYMBOL і засновницею Школи риторики "Аристотель" Веронікою Селегою ми запускаємо серію відео з уроками ораторської майстерності. У другій частині вона показує техніки дихання, які розслаблюють тіло і допомагають активізувати голос, пояснює, як зменшити стрес перед виступом за допомогою однієї вправи і чому важливо розтягнути шию.

Реклама

"У кожній людині цінують індивідуальність, а не лише натреновані прийоми, – підсумовує Вероніка Селега. – Головне, почуватися впевнено і розкуто, не хвилюватися за одяг і зовнішній вигляд, а зосередитися на взаємодії з аудиторією". Більше про сучасний діловий дрес-код читайте тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.