До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові правила ділового дрес-коду

Діловий дрес-код сьогодні – це вже не набір одноманітних брючних костюмів і суконь-футлярів, він пропонує значно більшу свободу вибору, а стилістичні рішення дають змогу експериментувати навіть у цих вузьких межах. Не залишився осторонь офісний гардероб і від тотального прагнення людей до комфорту: на зміну строгому крою з'явилися моделі з м'якого кашеміру, а сукням тепер не обов'язково бути вузькими і сковувати рухи.

Brunello Cucinelli осінь-зима 2019/2020

Знайти цей баланс між зручністю і формальністю вдалося бренду Brunello Cucinelli. Його засновника Брунелло Кучінеллі називають королем кашеміру, який зміг побудувати навколо одного матеріалу всю свою імперію. Сам дизайнер стиль марки характеризує одним словом – "Sprezzatura", що в перекладі з італійської означає невимушену елегантність. Цей підхід дає змогу зробити офісний гардероб більш людяним і приємним у щоденному використанні.

Реклама
Brunello Cucinelli осінь-зима 2019/2020

Наприклад, у сезонній колекції бренду представлені різноманітні жилетки, які легко вписуються в правила ділового етикету, мають бездоганний вигляд з білими сорочками, але протягом дня в них значно комфортніше, ніж у звичному жакеті. Класичну спідницю-олівець можна замінити на спідницю з плісе – всі правила дотримані, але свободи вона дарує більше. Іноді можна дозволити собі і трохи вийти за усталені межі – нехай штани відкриватимуть кісточки, а лацкани жакета вирізнятимуться за формою або завдяки додатковому декору.

<b>Brunello_Cucinelli_FW1920</b>

Ще однією з причин такої затребуваності одягу Brunello Cucinelli є його компліментарність, адже всі речі легко поєднувати одну з одною, збирати з них багатошарові образи та гратися з тонами в межах однієї кольорової палітри. Цей прийом пропонують використовувати і зіркові стилісти – кілька відтінків бежевого або сірого, зібрані разом, допоможуть створити глибокий і виразний образ. Такий підхід щодо формування ділового гардероба є і дуже усвідомленим, адже нам не потрібно великої кількості речей, а заміна кількох елементів або аксесуарів вже допомагає почуватися інакше.

Brunello Cucinelli осінь-зима 2019/2020

Підтверджує це і вибір засновниці школи риторики "Аристотель" Вероніки Селеги, яка в своїх уроках розповідає, що під час виступу нічого не має бентежити і сковувати рухів. Перший її урок дивіться нижче:

Ознайомитися з колекцією Brunello Cucinelli можна на сайті ритейлера SYMBOL.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.