До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Меган Маркл і принца Гаррі народилася дочка

У сім’ї герцогів Сассекських поповнення — 4 червня Меган Маркл народила дівчинку. Представники герцога й герцогині опублікували заяву, що підтверджує новину про народження дочки.

Меган Маркл і принц Гаррі

"З великою радістю принц Гаррі і Меган, герцог і герцогиня Сассекські вітають свою дочку Лілібет "Лілі" Даяну Маунтбеттен-Віндзор, — заявив прессекретар герцогів. — Лілі народилася в п’ятницю, 4 червня, об 11:40 під надійною опікою лікарів і персоналу лікарні Санта-Барбари".

Реклама

Також представники Сассексів розповіли, що новонароджена дівчинка з’явилася на світ з вагою 3,487 кілограма. І Меган, і Лілі здорові й уже перебувають вдома. Герцог і герцогиня дякують вам за ваші теплі побажання й молитви і насолоджуються цим особливим моментом в колі сім’ї", — ідеться в заяві.

Меган Маркл

Ім’я новонародженої — ода двом важливим жінкам у житті пари. Лілібет — сімейне прізвисько королеви Єлизавети II, а друге ім’я дочки — Даяна — звісно ж, дано на честь покійної матері принца Гаррі, Принцеси Уельської.

Пара вперше оголосила, що очікує на другу дитину, у день Святого Валентина, представивши приголомшливий чорно-білий портрет авторства фотографа Мізана Гаррімана на задньому дворі в Монтесіто в Каліфорнії. Вони навмисне поділилися новиною, щоб вшанувати пам’ять покійної матері принца Гаррі, принцеси Діани, яка оголосила про свою вагітність з Гаррі в той же день три десятиліття тому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.