До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна та A$AP Rocky вперше стали батьками

Ріанна та A$AP Rocky вперше стали батьками. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Відповідно до повідомлень американських медіа, Ріанна народила хлопчика в п’ятницю, 13 травня, в Лос-Анджелесі. Однак співачка та A$AP Rocky поки не прокоментували новини й не назвали імені свого сина.

Реклама

Ріанна й A$AP Rock поділилися з громадськістю тим, що вони стануть батьками, за допомогою світлин, опублікованих у People і TMZ наприкінці січня. Упродовж усієї вагітності Ріанна залишалася в центрі уваги завдяки власному унікальному стилю — співачка буквально змінила уявлення про те, який вигляд можуть мати вагітні жінки.

Ріанна в Balenciaga Coutre та A$AP Rocky в ERL на Met Gala 2021Ріанна в Balenciaga Coutre та A$AP Rocky в ERL на Met Gala 2021

Хоча Ріанна й A$AP Rock знали одне одного впродовж багатьох років — A$AP Rocky відкривав світове турне Ріанни у 2013 році, а вона того ж року знялася в його відео на трек Fashion Killa, — вони почали зустрічатися лише у 2020 році й уперше офіційно з’явилися разом на публіці на Met Gala у 2021 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.