До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна та A$AP Rocky опублікували перші фотографії свого другого сина

Ріанна та її бойфренд A$AP Rocky нарешті показали шанувальникам обличчя другого сина на імʼя Ріот Роуз, який народився на початку серпня. Протягом місяця пара тримала таємницю, але зараз готова поділитися новими сімейними знімками. Вони організували фотосесію з фешн-фотографом Майлзом Діггсом, відомим за своїм професійним псевдонімом Diggzy. Батьки вперше публічно позували зі своїми двома маленькими дітьми.

Реклама

Замість традиційного сімейного портрета, двоє музикантів влаштували знімання у стилі папараці, натхнене вуличним стилем. Ріанна була одягнена в темно-сині легінси-черевики та джинсову куртку, а A$AP — у білу майку та шкіряні джинси із принтом Bottega Veneta. Тим часом старший син RZA притиснувся до Ріанни, а новонароджений Riot Rose лежав на руках у свого батька, одягнений в рожевий костюм та крихітні черевики Timberland.

Вони також поділилися більш відвертими кадрами: на одній фотографії A$AP бігає з RZA на плечах. На іншому фото зображено великим планом батьків, які граються з Riot Rose на надрукованому килимку.

Ця подія вже стала одним із головних моментів попкультури 2023 року: відтоді, як Ріанна оголосила про свою вагітність ще в лютому на Суперкубку, очікування народження її другої дитини місяцями домінувало на веб-сайтах, таблоїдах, газетах і блогах. Цьому, безсумнівно, сприяв стиль вагітної зірки: (зрештою, майбутня мама вибрала нестандартне вбрання Maison Margiela, шовкову сукню Valentino Haute Couture і мереживне боді Alaïa на обкладинці Vogue). Незважаючи на чутки про те, що зірка народила дитину ще в серпні, сама Ріанна та A$AP тільки зараз підтвердили цю новину. Нижче дивіться більше фотографій знаменитої родини, яка вже складається з чотирьох осіб.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.