До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парамедикиня Юлія Куба презентує в Парижі благодійну колекцію одягу Fire of Liberty

13 квітня в Парижі відбудеться показ колекції одягу, яку створила парамедикиня, ветеранка Юлія Куба та дизайнери з команди цеху VETERANKA, ініціативи громадської організації "Жіночий ветеранський рух". Показ колекції є благодійним: зібрані під час події кошти будуть направлені на потреби жінок, постраждалих від війни, а також програми реінтеграції військових у цивільне життя.

Реклама

Юлія Куба — досвідчена парамедикиня, яка вперше потрапила на фронт ще в 2014 році. Юлія прослужила у війську до 2019 року, а закінчивши службу, отримала спеціальність дизайнерки одягу і навіть встигла взяти участь в Ukrainian Fashion Week. Але повномасштабне вторгнення змусило парамедикиню повернутися у військо, аби захищати Україну. Проте свою пристрасть до моди Юлія Куба не забула та нині презентує у Парижі свій бренд одягу Cubitus Dei.

Юлія Куба
Юлія Куба

Ескізи для колекції Fire of Liberty Юлія малювала між бойовими виїздами, прямо на передовій. У створенні колекції їй допомогла команда цеху VETERANKA: дизайнер Станіслав Бітус та конструкторка Ганна Суворкіна. За словами Юлії Куби, під час створення цієї колекції команда надихалася образом футуристичної жінки-воїтельки, а також українськими мотивами та архетипами.

"Ця колекція — уособлення нашої боротьби за життя, за свободу, за творчість навіть під час війни", — каже Юлія Куба.

Презентація колекції відбудеться 13 квітня в Культурному центрі України у Франції.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.