До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття виставки УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Вчора Центральний залізничний вокзал Києва побачив невідане раніше. Замість звичної реклами, на сіті-лайтах були провокаційні фотографії. Поруч з пасажирами, які спізнювалися на поїзд, прогулювалися дівчата з сумочками Jacquemus, в боді Maison Margiela і в леопардових тотал-луках. За дверима "Сервісного центру" під пісні Ласкового Мая танцювали редактори Business Of Fashion, українського і американського Vogue і юне покоління київських модників.

Вокзал перетворився у виставковий простір, де український фотограф Julie Poly (Юлія Полященко) представила свій фотопроект. Вона відома зйомками для українського і американського Vogue, французького Jalouse Magazine і британського i-D. А фотографіям Юлі властиві еротичність і особливий погляд. Свою виставку Полященко присвятила історіям, пов'язаним з подорожами в поїздах та її унікальному досвіду роботи провідницею.

<b>polly42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.