До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

УКРЗАЛІЗНИЦЯ – найекстравагантніша виставка осені

1 вересня Центральний залізничний вокзал Києва перетвориться на виставковий простір: український фотограф Julie Poly (Юлія Полященко) представить тут свій фотопроект, провокаційний і ностальгійний.

Юлія відома зйомками для українського і американського Vogue, французького Jalouse Magazine і британського i-D. Її фотографії впізнавані: їм властиві еротичність і особливий погляд. Кар'єру Полященко розпочала в харківській багетній майстерні, де у свій час оформляв роботи фотограф-легенда Борис Михайлов. До цього Юлія, яка закінчила Український державний університет залізничного транспорту, встигла отримати унікальний досвід: вона працювала провідницею в поїздах. Саме цьому періоду життя фотограф присвятила проект. Вона зібрала стилістів (серед яких редактор відділу моди Vogue UA, Веня Брикалін), візажистів, моделей і друзів-однодумців – і цілий рік знімала з ними історії в дорозі. Солдати, циганки, дівчата з волоссям довжиною в півтора метра, нудьгуючі мандрівники в тамбурі – Юлія знімала сцени з життя потяга, за якими спостерігала під час університетської практики.

Реклама

На виставці можна побачити як продумані кадри, так і документальні фото з реальними людьми з поїздів і електричок. Іноді Юлія просто брала квитки на найближчий потяг (наприклад, в Фастів), кількох друзів для компанії – і знаходила героїв під час поїздки. Виставку підтримала "Укрзалізниця". Фотографії будуть розміщені на сіті-лайтах київського Центрального залізничного вокзалу.

Julie Poly

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.