До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати на Новий рік: наймодніші подарунки для дому

Грудень — найчарівніша пора року, коли хочеться дарувати радість і позитивні емоції близьким людям. Для тих, хто нині якраз в пошуку подарунків під новорічну ялинку, vogue.ua спільно з мережею салонів сучасного сервування TWLV підготував гід наймоднішими подарунками для дому. Від порцелянового посуду до ікорниці Versace й колекційної книги про бали — тут рішення на будь-який смак.

Різдвяний посуд Rosenthal

Якщо святкового настрою все ще немає, хоча за вікном грудень, а з усіх колонок незмінно звучить Френк Сінатра, — ми знаємо, як цьому зарадити. Спробуйте запросити гостей на частування й накрити стіл посудом з лінійки Nora Christmas Rosenthal. Тарілки й чашки в цій серії прикрашають традиційні різдвяні мотиви: симпатична зелена ялинова гілка з гірляндою й шишками, підвісками й пуансетіями. Вибір редакції Vogue — розкішна колекція SAMMELKOLLEKTION. Розписані зворушливими святковими мотивами таці, тарілки, новорічні прикраси й свічники нагадують, що вірити в дива варто завжди, навіть якщо ви вже давно не дитина.

Реклама

<b>Рождественская посуда Rosenthal</b>

Келихи для шампанського LSA

Тонкі, виготовлені з рожевого скла келихи для шампанського англійського бренду LSA — вишуканий подарунок до Різдва й не тільки. Подарунок з історією: майстри-склодуви виготовляють їх за старовинною технологією, якій вже понад 100 років. З 1 по 25 грудня в салонах TWLV розіграють набір для шампанського бренду LSA. Щоб стати учасником розіграшу, досить придбати будь-який товар від LSA в цей період.

<b>Бокалы для шампанского LSA</b>

Книга про легендарні бали XX століття

Найкращий подарунок — книга. А ще краще, якщо це колекційна книга — наприклад, про бали (BALS) Ніколаса Фолкса, яка вийшла у видавництві Assouline. Автор досліджує дев’ять найнезвичніших приватних костюмованих вечірок XX століття — від балів у Відні до вечірок епохи артдеко в Парижі. Прекрасне видання, яке може стати своєрідним порадником і допомогти в організації камерної новорічної вечірки.

Ікорниця VERSACE

Якщо серед ваших близьких є шанувальники Дому Versace, ну або просто прихильники сміливих акцентів у сервуванні, то безпрограшний подарунок для них, який точно не залишиться непоміченим, — це ікорниця MEDUSA LUMIERE, яку створено в колаборації Rosenthal і Versace. Кришталева гранована чаша, що ефектно виблискує на світлі, прикрашена знаменитою головою медузи, — фірмовим знаком італійського модного Дому.

Порцеляновий посуд Dibbern

Ось уже понад 60 років німецький бренд Dibbern випускає посуд з кістяної порцеляни. Весь посуд виробляють у Баварії, майже 70% продукції виготовляють вручну майстри мануфактури. Серія порцелянового посуду Christmas допоможе створити вдома правильний настрій — і прикрасити обідній стіл. Всі предмети декоровані ніжним візерунком, який нагадує, що сніжна зима — найгарніша пора року. А для затишних посиденьок у великій компанії холодними зимовими вечорами незамінним буде чайник об’ємом 1300 мл.

<b>Фарфоровая посуда Dibbern</b>

Новорічні прикраси Georg Jensen

Мабуть, найоригінальніші новорічні прикраси цього року можна знайти у данського бренду Georg Jensen. Фаворити Vogue — декоративні прикраси у формі жолудя авторства шведської дизайнерки Моніки Фьорстер. Вироби виготовлені з латуні й покриті золотом 18 каратів, а сам дизайн відсилає до традиційних скандинавських ялинкових іграшок. Ну а якщо шукаєте стильні кулі на ялинку — вам на допомогу колекція Christmas зі стильними позолоченими варіантами.

<b>Новогодние украшения Georg Jense</b>

Міксер KitchenAid

112 років тому американська кампанія KitchenAid випустила перший міксер, що став "прабатьком" низки сучасних приладів для кухні. Він і сьогодні один з найкращих на ринку: по суті, планетарний міксер KitchAid — кухонна машина, яка допоможе робити ідеально збиті, без грудочок, соуси для салатів, подрібнювати овочі й перемішувати інгредієнти, перетворюючи процес приготування на необтяжливе заняття. Стане гарним подарунком для тих, хто, наприклад, серйозно захоплений кондитерським мистецтвом і постійно пробує нові рецепти, адже міксер KitchenAid допоможе вийти на новий рівень професіоналізму в цій нелегкій справі.

<b>Миксер KitchenAid</b>

Посуд для приготування Le Creuset

Якщо ваші близькі люблять готувати вдома, то потіште їх посудом французького бренду Le Creuset (шанувальницею якого свого часу була Мерилін Монро). Наприклад, стильними каструлями — є варіанти в яскравому червоному й лаконічнішому бежевому кольорі — у яких буде приємно готувати страви французької кухні.

<b>Посуда для приготовления Le Creuset</b>

Келихи для вина й шампанського Riedel

Келихи для вина бренду з багатовіковою історією Riedel — це класика, що стане гарним подарунком навіть для тих, кому догодити не так просто. До того ж з нагоди ювілею — Riedel відзначає 265-ліття — бренд підготував святкові набори, які можна придбати в TWLV. Такий набір буде ексклюзивним подарунком для будь-якого цінителя гарного вина. Ну й звісно, пара нових келихів для шампанського.

<b>Бокалы для вина и шампанского Riedel</b>

Набір посуду й новорічних прикрас Rosenthal Zodiac 2021

Zodiac 2021 — нова лінійка посуду, до якої ввійшли сервувальні тарілки, колекційна тарілка і чашки. Колекція присвячена бику — символу 2021 року — і напевно стане оберегом вашого дому в новому році. Декор на посуді символічний: зелений і червоний кольори уособлюють близькість тваринного до природи і його силу, а квіти й монети символізують удачу в будь-яких починаннях і багатство. Вибір Vogue — стильний порцеляновий кухоль з колекції Zodiac 2021, що згодиться для улюбленого трав’яного чаю або фільтр-кави. Щасливого Нового року!

<b>Rosenthal Zodiac 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.