До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасні зручності: що слід знати про нові glo™ nano і glo™ pro

На правах реклами

Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Реклама

Ми живемо в час, коли можна з легкістю підібрати собі девайс, який в тій чи іншій мірі полегшить життя. Багато з них відіграють важливу роль з погляду експериментів, які безпосередньо розвивають модну індустрію. Ґаджети перетворилися з просто зручних пристроїв на модні аксесуари, вибір яких варіюється від розумних годинників з браслетами Hermes і окулярів дизайну Даян фон Фюрстенберг до взуття з GPS-трекером.

Одні з головних і найбільш стрімких розумних ґаджетів – системи нагрівання тютюну. У модній індустрії вони стали не лише зручним девайсом, а й невід'ємним аксесуаром, який можна побачити в руках модниць на стритстайл звітах від Нью-Йорка до Парижа.

Слідуючи тенденціям, glo™ представив сучасний і екстрашвидкий glo™ pro і ультратонкий і максимально легкий glo™ nano, які вкотре доводять, що немає межі досконалості – їхні дизайн і технології дійсно вражають. Розповідаємо, чому варто звернути увагу на ці девайси.

Надшвидкість glo™ pro

Головна особливість роботи glo™ pro – технологія "індукційний нагрів", яка забезпечує прискорене нагрівання стіка. До того ж, такий метод забезпечує більш яскраві смакові відчуття і швидкий час нагрівання: 10 секунд до початку сеансу в режимі Boost, який триватиме близько 3 хвилин, і 20 секунд до початку сеансу в режимі Standard, тривалість якого складе 4 хвилини. Для жителів мегаполісів, які навіть їсти звикли під час руху, така економія часу стане істотним і дуже приємним бонусом. Крім того, технологія індукційного нагрівання в glo™ pro забезпечує яскраві смакові відчуття в процесі використання девайса.

Новий glo™ pro має ергономічний дизайн і дає змогу здійснювати до 20 послідовних сеансів за одне повне заряджання*. Цю модель glo™ представили в чотирьох актуальних кольорах: чорному, шампань, фісташковому і лазурно-блакитному, що продовжує глобальні колірні тренди найближчого року. Знайти сукню під улюблений девайс тепер можна без труднощів.

Ультратонкий glo™ nano

Одна з головних переваг glo™ nano – його вага. Цей ґаджет є найтоншим пристроєм для нагрівання тютюну торгової марки glo™. Його вага становить всього близько 61 грама, а розмір дає змогу носити його навіть у кишені штанів.

Попри невеликі розміри і вагу, glo™ nano не поступається своїм попередникам за технологічністю, а навіть навпаки. Час нагрівання одного тютюнового стіка займає до 40 секунд, для повної зарядки потрібно близько 90 хвилин, що значно менше в порівнянні з іншими девайсами glo™. Заряду glo™ nano вистачає до 8 послідовних сеансів* і він є ідеальним доповненням до основного девайсу glo™ як найзручніший формат "на ходу": завжди з собою, готовий до використання.

Технологічність і функціональні переваги нового glo™ nano доповнені його дизайном. Асортиментна низка представлена в яскравих кольорах: червоному, блакитному, синьому та білому. Ці класичні кольори легко вписати як в діловий образ, так і повсякденний.

Купити новинки вже можна в магазинах glo™ studio, поп-ап сторах, а також на офіційному сайті myglo.com.ua. Також можна замовити тест-драйв пристроїв, який допоможе відчути всі їхні переваги особисто.

Редизайн стіків neo™**

Преміум-фільтри, висококласний тютюн і пропозиції з капсулою забезпечили цілу палітру смаків особливого тютюнового смаку стіків neo™. Крім того, це перші і єдині тютюнові стіки з капсулою в Україні, які використовують для систем нагрівання тютюну glo™.

Асортимент вражає: від улюбленої і традиційної класики Rich Tobacco, свіжої ягоди Dark Fresh, цитрусового Citric Mix і ягідної пропозиції з капсулою Boost Red до трьох новинок: м'якого Creamy Tobacco і пропозицій з капсулами Boost Scarlet з фруктово-карамельним смаком і Boost Royale, який втілює ягідний мікс.

*За різних умов кількість сесій може змінюватися (наприклад, холодні погодні умови та інтенсивність використання можуть впливати на кількість сесій).

**Табаковмісні вироби для нагрівання не є повністю безпечними і викликають звикання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.