До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без борошна й цукру: панкейки з батату на сніданок

Пухкі й солодкі панкейки — один із найулюбленіших сніданків, яким особливо приємно насолоджуватися на вихідних. Цього разу vogue.ua ділиться найпростішим і здоровим рецептом панкейків з батату — солодкої картоплі, багатої на антиоксиданти й вітаміни, необхідні кожному у холодну пору року.

Photo: Enrique Díaz / 7cero / Getty Images
Панкейки з батату

Інгредієнти:

Реклама

1 середній батат (близько 250 г запеченого батату);

2 великі яйця;

дрібка солі;

дрібка кориці (за бажанням).

Приготування:

  • Для початку запечіть батат. Для цього проткніть його з двох боків виделкою і запікайте в духовці при 200 °C упродовж 40-60 хвилин.
  • Запечений батат очистіть від шкірки і змішайте з яйцями, сіллю та корицею. Для одноріднішого тіста використовуйте блендер.
  • Потім викладайте тісто на розігріту пательню й обсмажуйте панкейки близько 3 хвилин із кожного боку.
  • Готові панкейки можна подавати зі збитими вершками, варенням, медом, кленовим сиропом, фруктами й іншими улюбленими топінгами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.