До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 мобільних застосунків, корисних в екстрених ситуаціях

У цьому матеріалі vogue.ua зібрав 5 мобільних застосунків, які можуть бути корисними в екстрених і надзвичайних ситуаціях.

Перша допомога — МФЧХ і ЧП

Застосунок, що містить важливі поради для дуже багатьох екстрених медичних ситуацій. Інформація представлена як покрокові інструкції та відеоролики, зрозумілі й прості в застосуванні. Крім того, програма працює без з’єднання з інтернетом. Застосунок складається з дуже простих технік, які рятують життя і які може виконати кожен.

Реклама

iOS: First Aid
Android: First Aid

Ukraine Offline Map

Ukraine Offline Map — це деталізована карта України, яка працює без під’єднання до інтернету. Вона містить офлайн-карти як окремих міст країни, так і карту всієї території України. На картах зазначено всі назви вулиць і номери будинків.

iOS: Ukraine Offline Map

Life360

Life360 — це універсальна система відстеження, яка дає змогу користувачам дізнатися, де перебувають їхні близькі в будь-який момент часу. Завдяки GPS застосунок дає змогу бачити на карті розташування кола людей, що ви створили. За допомогою програми можна спілкуватися в чаті, отримувати повідомлення та відстежувати місцезнаходження користувачів.

iOS: Life360
Android: Life360

Перша мобільна допомога

Застосунок містить вихідну інформацію про послідовність дій і заходів у разі надання першої медичної допомоги постраждалим на місці події. Ви зможете вибрати з переліку проблему й прочитати, що треба робити. Також у застосунку є карта найближчих лікарень.

iOS: Перша мобільна допомога
Android: Перша мобільна допомога

Bridgefy

Bridgefy — це програма для обміну повідомленнями, яка працює без доступу до інтернету. Повідомлення передаються за допомогою Bluetooth на інші пристрої в радіусі 100 метрів, на яких запущено такий самий застосунок. Зверніть увагу, що людина має перебувати у вашому списку контактів. Також ви можете використовувати цю програму для передавання зображень без активного з’єднання з інтернетом.

iOS: Bridgefy
Android: Bridgefy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.