До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 предметів для осіннього затишку в скандинавському стилі

Восени не можна не згадати про данський стиль х'югге — атмосферу затишку й тепла, яка створюється в тому числі за допомогою декору. Від статуеток, які прикрасять будь-яку полицю, до килимів і пледів, щоб зігріти і себе, й гостей. Ці 20 предметів подарують настрій затишку й тепла і надихнуть на створення осіннього куточка.

Photo: Katarzyna Bialasiewicz / Getty Images

Скандинавський підхід до затишку й оформлення інтер'єрів давно підкорив наші серця. Спостерігаючи за данськими або шведськими квартирами, неможливо не помітити переплетення функціональності з цікавими декоративними елементами, які додають простору розслабленості й яскравості.

Реклама
Photo: Anastasiia Krivenok / Getty Images

Так, створювати різні настрої у себе вдома можна щозену. Беручи приклад з данських інтер'єрів, зверніть увагу на свічки, мінімалістичні свічники, кухонне приладдя з дерева і вироби, виготовлені вручну (чи ті, що створюють таке враження).

Photo: Flavia Morlachetti / Getty Images

Також у холодну пору року в інтер'єрі мають бути присутні елементи теплих відтінків. Легкий спосіб цього досягти — експериментувати з освітленням. Або вибрати подушки, покривала й килими з сезонними принтами або відповідного забарвлення.

Photo: Johner Images / Getty Images

Ось 20 предметів від скандинавських брендів, які надихнуть на створення осіннього затишку у себе вдома.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.